Ahad, 18 November 2012

MENDARAT .... DI LCCT

Hari ke 5 - Nak balik dahhhhhhhhhhh
Kesaratan Van
 Tapi sebelum tu... Singgah di Mangga 2. Tempat Shopping popular di Jakarta.

Shopping lagi…. tapi kat sini lebih kepada pakaian moden….. tak menepati cita rasa kami. So, jalan-jalan cuci mata…. Ha2.. dalam konon nak jalan-jalan cuci mata, habis duit jugak ler…terbeli barangan bukan keperluan…. Kaca mata, jam, aksesori, beg, kasut… banyaknya untuk anak2 ajer…. Biasalah emak dan bapa…. Lebihkan anak2 dulu daripada keinginan sendiri…..
2,00 petang … mula gerak ke Jakarta Airport…. Walau tikut kul 6.50 petang… tapi kami kena hentikan kegiatan shopping…. Takut terempoh jem lagi….
Keluar dari Mangga 2…. Ha! Memang pun, jem teruk  terpaksa dihadapi… On the way… singgah makan di Sederhana Restoren nasi padang…. Buat alas perut hingga ke malam. Sambil tu.. sempat le memparking  barangan tambahan yang baru dibeli di Mangga 2.
Waktu awal lagi  sewaktu tiba di Airport Jakarta. Tak per lah .. biar menunggu .. daripada tertinggal kapal terbang…. Jem di Jakarta… memang agak ketat……
Sempat lah anak2 berposing....

 
 
 
Apa2 pun…. Seronok dapat peluang melancung ke Jakarta-Bandung bersama anak2. ITU YANG PENTING…. MELUANGKAN MASA BERKUALITI BERSAMA ANAK2.
So…… kumpul duit… nak  melancung lagi….

Tiada ulasan:

Catat Ulasan